Avond4daagse 2023 Oudenbosch

18-19-20 en 21 juni 2024

Elke dag deur open om 18:00, we starten elke dag gezamenlijk om 18:15.


Het Thema van 2024
is 1001-nachten.


LEES HIERONDER DE REGELS GOED DOOR.


Op welke dagen wordt er gelopen?

Er wordt gelopen op dinsdag 18 juni, woensdag 19 juni, donderdag 20 juni en vrijdag 21 juni 2024.

Waar is de start en vertrek locatie?

Dit jaar is de vertrek aan aankomst in Fidei et Arti in Oudenbosch.
Op een mooi en centrale plek van Oudenbosch zodat we jullie mee kunnen nemen in alle kernen waar de basischolen ook staan.

Hoelaat start de avondvierdaagse?

Elke dag deur open om 18:00, we starten elke dag gezamenlijk om 18:15.

De 5 km aanvang 18:00 en gezamelijke start 18:15

Kan ik later starten dan de starttijd?

Dat kan, maar dan loop je achter de groep aan. Wel moet je uiterlijk 18.30 gestart zijn, om op tijd weer binnen te komen. Lukt dit niet? Neem even contact op.

Moeten de volwassenen ook kaartje kopen?

Ja!
Alle deelnemers moeten een startbewijs kopen.
dat kan bij de school naar keuze en er is zelfs een aparte "Ouder" ticket.

Kan ik ook op locatie aanmelden voor deelname?

Ja, dit kan op de locatie op de 1e dag van de avond4daagse.

Kun je niet in voorverkoop je kaarten regelen maar alleen op de dag zelf? Geen probleem op de dag zelf kun je startkaart kopen van €7.50

Wanneer kan ik de startkaarten ophalen?

Je kan de startkaart op dinsdag 18 juni ophalen op de 1e dag bij de tafel van jouw school.

Hou de socials goed in de gaten!

Waarom moet ik een keykoord dragen?

Lopers dragen verplicht een Keykoord, zodat de vrijwilligers kunnen zien wie recht heeft op wat lekkers op de rustposten. Niet betalende deelnemers krijgen geen consumptie.
Daarnaast kunnen vrijwilligers zo zien van wie ze de kaart moeten knippen.

Ik ben mijn keykoord of startkaart kwijt, wat nu?

Meld je zo snel mogelijk bij iemand van het team. Op vertoon van je startkaart of bewijs krijg je een nieuwe. Ben je ze beide kwijt? Laat dan even je bevestigingsmail zien.

Kan ik mijn deelname nog annuleren/wijzigen?

Nee, na bestellen is het niet meer mogelijk om de tickets te annuleren of te wijzigen

 

Hebben jullie nog vrijwilligers nodig?

Ja! Heel graag want zonder vrijwilligers is dit evenement helaas niet mogelijk!

Krijg ik mijn geld terug bij het niet meer meelopen

Nee, de inschrijving bedraagt €5,- per persoon en is niet retourneerbaar. De deelname is geheel op eigen risico. Deelnemers moeten op de aangegeven route blijven en de aanwijzingen van organisatie, begeleiding, politie en verkeersregelaars opvolgen. Bij niet opvolgen van aanwijzingen of wanordelijk gedrag kan de organisatie de deelnemer(s) diskwalificeren.

Kan ik een buggy meenemen tijdens de Avondvierdaagse?

Ja, dat is mogelijk. Voornamelijk zijn de routes over verharde wegen door de woonwijken. 

Let op: vanwege verantwoordelijkheid vanuit de organisatie voor de deelnemers en vrijwilligers op de route, is het verplicht om ook een ticket te kopen voor kinderen in een buggy of draagzak.
Je kan dan een ticket kopen zonder medaille.(aangepast tarief) Koop je geen ticket, dan is het kind tijdens het evenement niet verzekerd via de Avondvierdaagse Oudenbosch.

 

Hoe worden de routes aangegeven op het parcours?

Tijdens de 4Daagse zijn de parcoursen aangegeven door middel van markeringen op de wegen.

Gebruik beeltenis

Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video etc. voor promotionele doeleinden van Avond4daagse Oudenbosch en partners zonder daarvoor een vergoeding te claimen.

Wat zijn de reglementen met betrekking tot inschrijving en deelname??

Er wordt betaald voor elke persoon die meeloopt, dus voor elke persoon die aanwezig is op de route.  Wij als organisatie van de Avondvierdaagse Oudenbosch dragen de verantwoordelijk voor elke betalende deelnemer die op de route loopt. Deelname staat open voor iedereen. De inschrijving bedraagt €5,- per persoon en is niet retourneerbaar. De deelname is geheel op eigen risico. Deelnemers moeten op de aangegeven route blijven en de aanwijzingen van organisatie, begeleiding, politie en verkeersregelaars opvolgen. Bij niet opvolgen van aanwijzingen of wanordelijk gedrag kan de organisatie de deelnemer(s) diskwalificeren.

 • Wij vinden het belangrijk dat ouders/verzorgers meelopen met hun kinderen en hanteren de regel: schrijft u 1 t/m 5 kind(eren) in de leeftijd t/m 13 jaar in, dan moet u ook minimaal 1 volwassen persoon inschrijven.

 • Bewijs van inschrijving
  Na inschrijving via de website en/of ter plaatse, dient de deelnemer zijn/haar ticket online of uitgeprint te kunnen laten zien. Bij bewijs van inschrijving ontvangt de deelnemer een tas met verassing, keykoord en programmaboekje. Bij het omdoen van de keykoord ontvangt de deelnemer elke avond iets lekkers en op de laatste avond een medaille.
 • Geneeskundig onderzoek
  Voor deelname is geen geneeskundige verklaring vereist. Desgewenst kunt u een keuring aanvragen bij uw huisarts of bij een van de Sport Medische Adviescentra. EHBO-functionarissen hebben de bevoegdheid u de deelname/ c.q. het verdere deelnemen te verbieden.
 • Afstanden
  De Avond4daagse Oudenbosch heeft een afstand van 5 kilometer die te voet, vier avonden achter elkaar, dient te worden afgelegd. Bij deelname dient de deelnemer op de aangegeven route te blijven. Hierbij dient de deelnemer op het verkeer te letten.
 • Beslissingsbevoegdheid
  In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet dan wel aanvullende of afwijkende maatregelen moeten worden genomen, beslist het bestuur van Avond4daagse Oudenbosch en partners.