Over ons

Met ingang van het jaar 2022  hebben Robby en Jessica van Egmond " Vrienden van Fierce&Fit" de organisatie geheel onverwachts overgenomen van Wijkverenging Pagnevaart.
Samen met leden van Fierce&Fit en bevriende bedrijven is dit gedragen
Omdat wij zulke leuke team-leden nu hebben en iedereen op hun manier een steentje bij willen dragen hebben we besloten om verder te gaan met de avond4daagse in Oudenbosch.

Wie is Vrienden van Fierce&Fit?

Vrienden van Fierce is een onderdeel van Fierce & Fit (trainingscentrum in Oudenbosch) samen met de samenwerking met lokale bedrijven die zich inzetten naast het sporten, begeleiden van volwassen, kind en gezin maar ook met ons willen inzetten voor de medemens. Op vele manieren proberen wij met ons team bij te dragen aan het welzijn van kinderen en gezinnen.
Het motto van Vrienden van Fierce&Fit is dan ook: 'Voor vrienden-door vrienden-met vrienden".

Waarom gaat Vrienden van Fierce&Fit de Avond4daagse in Oudenbosch organiseren?

De  Avond4daagse in Oudenbosch werd jarenlang met veel succes georganiseerd door de "Wijkvereniging Pagnevaart" in Oudenbosch. De wijkverenging Pagnevaart was opgehouden met bestaan en daarmee ook de Avondvierdaagse.  Door het overnemen van deze activiteit en door de leiding van dit evenement zo veel en zo snel als mogelijk in handen te leggen van samenwerken met ondernemers, ons team, cliënten en  jongeren wordt  het doel  'Samen in beweging"  nog sterker.
Dit sluit zeer goed aan bij de doelstellingen van Vrienden van Fierce&Fit.

Anders dan anders:

Wij gaan de avond4daagse anders invullen dan dat het voorheen was, wij gaan niet meer werken met aantal keren dat je heb gelopen.
Want dat is niet het belangrijkste. 
Het belangrijkste is dat jij in beweging komt met plezier en iedereen is gelijk!
Daarom trappen wij 2023 af met een thema "PINK" de thema staat verbonden met jouw medaille, startkaart, en dresscode. En we sluiten voor alle lopers af met een familiefeest, want het moet een feest zijn om "Samen in beweging te zijn"