Steeds meer mensen in Nederland hebben niet genoeg geld om voldoende en voedzaam eten te kopen voor hun gezin, of gezinnen & jongeren die geen persoonlijke verzorgingsproducten hebben zoals shampoo, maandverband, deodorant of zeep.
Door de inflatie en stijgende vaste lasten hebben mensen steeds vaker hulp nodig. Sinds de coronacrisis kloppen steeds meer mensen bij het Rode Kruis aan voor voedselhulp, en dat is geweldig maar er zijn ook nog steeds veel gezinnen die dit (nog) niet durven uit schaamte en dat snappen wij ook heel goed.

Helaas maakt het voor ons erg lastig om direct actie te ondernemen omdat je met de "Wet van Privacy " te maken heb.
Maar er zijn meerdere wegen naar Rome is ons geleerd, dus ben jij die "ene oor en oog van de maatschappij", of ben jij zelf  het gezin die (nog) niet heeft aangeklopt heeft bij ons in de gemeente Halderberge voor hulp, (nog) niet in de bijstand zit maar wel moeite heb om de eindjes aan elkaar te knopen.
                                                                          Laat het ons weten, want alleen samen kom je verder!

Wij willen met "Vrienden van Fierce&Fit"  deze gezinnen die het nodig hebben , helpen met  de basis, zoals persoonlijke verzorging, schoonmaak middel om het huis hygiënisch te houden enof kleding voor de kinderen, melkflesjes, of speelgoed.
Als je er voor openstaat helpen wij je graag op weg naar de juiste instanties.

*Ben jij een bedrijf, of werk jij in een bedrijf en wil jij ons hierin supporten , dan horen wij graag van jou.

Vrienden van Fierce&Fit

Adresgegevens:

Vrienden van Fierce & Fit
Groene Woud 37c
4731 TM Oudenbosch